Conferències, debats i tallers

17, 18 i 25 de Febrer. CCCB / HANGAR

 

Les jornades de DATIFICACIÓ: Transmutacions / Art-Cos-Data, organitzades per l'equip de recerca del Projecte IN>TRA*, aborden la pregunta: D'on ve la producció frenètica de dades que generem diàriament en els entorns digitals i Internet? La datificació és un fenomen d'abstracció de les dimensions subjectives corporals i de la realitat física, de traducció a un llenguatge matemàtic i de migració i inserció en un nou ambient vital. Aquest fenomen està transformant bona part de les pràctiques artístiques contemporànies i, amb això, els processos de l'art. L'objectiu del seminari consisteix a ajudar a trobar noves formes i prototips d'investigació, així com a visualitzar el fenomen de la datificación.

* IN>TRA. La pràctica artística col·laborativa com a model d'experiència: Noves formes i prototips en els processos de recerca HAR2015-63952-C3-1-P (MINECO / FEDER)

www.ub.edu/imarte

www.imarte.eu

 

 

Prospeccions Binàries: Estratègies Creatives

17-22/01/05

Programa / Taller de "Glitch"

Conferències

Dilluns, 17 de gener
David Casacuberta: "Glitch and Destroy"
Professor de Filosofía de la ciència i de la tecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Dimarts, 18 de gener
Joan Leandre: "Ovni"

Dimecres, 19 de gener
Roger Ibars: "Self-made objects"Graduat en el Màster de Diseny d'Interactius al Royal College of Art de Londres.

Dilluns, 24 de gener
Brian Makern: "De la imatge a l'objete digital. Llum en moviment = Impressió efímera"Disenyador de diversos projectes d'arte net/cd i compositor d'estructura i entorns sonorvisuals autogeneratius/reactius. http://www.netart.org.uy

Dimarts, 25 de gener
Oriol Rossell: "Soroll binari: medialitat, subversió i paradoxes de la computer music"Periodista, músic i dj.Dimecres, 26 de generTaula rodonda amb tots els conferenciants

Curs-Taller

20, 21 y 22 de gener
Curs-taller de "Glitch", dirigit per David Casacuberta i Marco Bellonzi, basat en la modificació d'imátges mitjançant programació senzilla per realizar projectes d'estètica Glitch.

Videoacció/concert a temps real

SOLU+dAVID Dalmazzo: "The School of the Hidden Door"