Notícies

Simposis/Congresos
18/04/2013

 

SYPOSIUM: MiND THE GAP

Antònia Vilà i Alicia Vela assisteixen al Simposi "Mind the Gap" ia la reunió general de la Society for Artistic Research (SAR). Esdeveniment organitzat per la University of Music and Performing Arts MUMUTH de Graz (Àustria). www.researchcatalogue.net/view/33841/37723/1022/567

L'assistència a un format de simposi formulat des d'un concepte artístic de projectes d'Art sonor de sis artistes d'Àustria, Alemanya, Suècia, Colòmbia i Suïssa, ens sembla una idea intel·ligent i innovadora que marca una manera de fer i donar sentit a la investigació artística. Un esdeveniment especial la idea i concepte desenvolupar Florian Dombois i Gerhard Eckel.

D'altra banda assistim a l'assemblea general de SAR on es van presentar els candidats per a la votació de la nova executiva. Des de l'any passat el doctorat Estudis Avançats en Produccions Artisticas és membre de SAR. Aquesta associació al seu torn executa una plataforma on_line el Research Catalogue (RC) centrat en la difusió internacional de l'art com a investigació. Aquesta xarxa ens sembla important perquè els investigadors vinculats al doctorat i al projecte d'investigació puguin visibilitzar i donar a conèixer a nivell internacional la recerca que desenvolupen a partir de la pràctica artística. Pensem que des dels projectes d'art podem aportar noves propostes i formats que dotin de sentit a l'activitat que generem.